Dressyrelever

På Tullstorp fokuserar man både på att utveckla talang och kapacitet i hästar och hos ryttare. Ett urval av talangfulla och ambitiösa ryttare kommer till Tullstorp som elever till Jan Brink för att lära sig hantverket och utveckla sig med en långsiktig plan för att nå sina mål inom ridsporten. Målet är enkelt = resultat! Det är vägen dit som kräver coaching.

Dressyreleverna får på Tullstorp en gedigen erfarenhet inom utbildning och tävling på högsta nivå där Jan maximerar elevernas teoretiska och mentala kunskaper utifrån sin egen livsresa och erfarenhet. Teoretiskt att träna ryttarna inför, under och efter tävlingarna och mentalt att vara en coach som jobbar med att bygga upp elevernas självförtroende och ge dem redskap att bättre kunna fokusera och prestera.

Därutöver har Jan ett globalt nätverk som är uppbyggd genom decennier i hästbranschen där han även kan hitta hästarna som matchar elevernas potential och mål. Därmed skapas den ultimata förutsättningen för att maximal utveckling skall kunde leda till uppfyllelse av elevernas vision om resultat.

För Jan är vägen till målet ett helhetskoncept!