Medarbetare

Jan Brink

Jan Brink Ägare av Tullstorp

Catharina Brink

Catharina Brink Marknadsförings- och ekonomiansvarig

Catharina jobbar på kontoret och sköter bl.a. al marknadsföring med annonser, hemsidor, kataloger mm och den dagliga mail korrespondens med kunder och elever. Hon är också engagerat i avelsverksamheten med marknadsföring och bokning av hingstarna samt fakturering av stoägare mm. Catharina sköter även all fakturering och bokföring.

 

Därutöver är Catharina även ansvarig för marknadsföringen av Knytkalaset och Plantskolan samt sköter all kommunikation med eleverna om träningar, lagar luncher mm.

 

Marknadsförings- och press-ansvarig.

catharina@tullstorp.nu

Emelie Ahlberg

Emelie Ahlberg Stallchef

Hästskötarespecialist. Emelie har varit Briars hästskötare internationellt i många år och har för detta bland annat blivit hedrad med titeln ”Årets hästskötare” på Ryttargalan. Sköter löpande stallchefsjobb,mycket involverad i hingst/seminverksamheten på sommarsäsongen, har hand om alla korttidspraktikanter från olika hippologiska utbildningar.

emelie@tullstorp.nu

 

Ida-Linn Lundholm

Ida-Linn Lundholm Beridare

Ida-Linn har ridning som huvudsyssla. Dessutum går hon vid sidan om Jan och lär sig yrket. Ida-Linn jobbar också löpande med stall och hästskötsel.

Johanna Pettersson

Johanna Pettersson

Johanna är beridare på Tullstorp och tränar och utbildar både unga och mer erfarna hästar. Johanna jobbar även löpande med stall och hästskötsel.

Dzmitry Vakulchuk

Dzmitry Vakulchuk Vaktmästare

Gårdskarl som jobbar med allt som har med gården att göra; underhåll, trädgård, snickeri mm.

Christian Hansson

Christian Hansson Seminansvarig

Christian är aktiv endast hingst/seminsäsong. Han sköter tappning och seminskick som en av Tullstorps sammarbetspartners. Christian har egen seminanläggning i Troedsberga som ligger ett stenkast från Tullstorp där han tar emot alla ston som ska semineras.

Cecilia Panther

Cecilia Panther

Cissi jobbar som hästskötare där hon gör de vanliga stallsysslorna och gör i ordning hästar inför träningarna hemma på Tullstorp.

Hon är även tävlingshästskötare åt Tullstorps beridare Ida-Linn Lundholm och följer med henne på tävlingar med diverse hästar.